Eenvoud & gemak

Naast heel milieubewust is natuurlijk het gebruiksgemak de grote kracht van de Oud papierbinder.
De OPB’s worden samen geleverd met een gerecyclede kunststof inzamelbox. Om er bundels van te maken legt u de OPB op de bodem van deze box. De touwtjes worden eenvoudig weg over de rand van de box geklemd. Bovenop de OPB kan het oud papier worden gestapeld, waarna het pakketje eenvoudig met touwtjes kan worden dichtgeknoopt alsof u een veter strikt. Klaar om aan te bieden aan de ophalers. Een kind kan de was doen!

Inmiddels heb ik mijn uitvinding uitgebreid tot een compleet concept dat consumenten, bedrijfsleven, gemeenten én het milieu veel voordelen oplevert.

Dat moet handiger kunnen…

De Oud Papier Binder is een uitvinding van Irmgard Kreuze, eigenaar van OoPéBé Concept:
“Tot twee jaar geleden zette ik mijn ‘verzameling’ oud papier aan de weg zoals ieder ander: in een doos of gebundeld met een touwtje. Totdat ik op een avond, onderweg van werk naar huis, zag dat de papierophalers al door mijn straat reden. Ik besefte meteen dat ik het oud papier in onze garage niet meer op tijd aan de weg kreeg. Ergernis alom, want oud papier neemt al zoveel plek in. Zeker als er nog eens vier weken papierinzameling bij komt. Dat moest toch handiger, sneller en compacter kunnen, dacht ik. Op dat moment werd het idee voor de OPB geboren. Inmiddels heb ik mijn uitvinding uitgebreid tot een compleet concept dat consumenten, bedrijfsleven, gemeenten en het milieu voordeel oplevert.

OPB is een onderdeel van OoPéBé Concept